Kérdése van? Görgessen lejjebb a válaszért!

Amennyiben egyéb kérdése lenne, nézze meg Szabályzatunkat vagy keressen fel bennünket az alábbi címen: mindenmasodik@nyerjavegetaval.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Kik vehetnek részt a Minden 2. nyer Játékban?
A Játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, magyar állampolgár természetes személyek, akik a Játék időtartama alatt (2017-04-10-2017.07.03.) az összes Vegeta, Eva, Ajvár, Lagris, Perfecta, Lino promóciós termékekből legalább 500 Ft értékben vásárolnak egyszerre, amelyből az egyik egy Vegeta fűszerkeverék, bármely magyarországi áruházban, a http://www.vegeta.hu/hu/promociok oldalon regisztrálják adataikat (név, e-mail cím (telefonszám, lakcím nem kötelező)) és a vásárlást igazoló blokkon szereplő AP kódot a vásárlás időpontjával (dátum, óra, perc) együtt feltöltik.
2. Melyik termékekkel vehet részt a Minden 2. nyer Játékban?
A Játékban a magyarországi áruházakban forgalmazott összes Vegeta, Eva, Ajvár, Lagris, Perfecta, Lino márkajelzésű termékek vehetnek részt. A feltöltött pályázathoz elengedhetetlen, hogy a legalább 500 Ft értékben megvásárolt termékek közül az egyik Vegeta fűszerkeverék legyen.
A Vegeta fűszerkeverékek a következők:
Vegeta Naturella Grill Classic fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Grill Zöldség fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Pikáns Sült fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Aranybarna Sültcsirke fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Ropogós Szalmakrumpli fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Gyros fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Fokhagymás Sült fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Ínyenc Oldalas fűszerkeverék 20g
Vegeta Naturella Zöldfűszeres Szárnyas fűszerkeverék 20g
Vegeta Sültkrumpli fűszerkeverék 20g
Vegeta Fokhagymás pác fűszerkeverék 20g
Vegeta Ínyenc oldalas fűszerkeverék 20g
Vegeta Ínyenc sültcsirke fűszerkeverék 20g
Vegeta Grill fűszerkeverék 20g
Vegeta Sertés fűszerkeverék 20g
Vegeta Gyros fűszerkeverék 20g
Vegeta Csirke fűszerkeverék 20g
3. A Vegeta ételizesítő füszerkeveréknek számít?
Nem, a fűszerkeverékek pontos listája itt a 2. Pontban illetv a játékszabályzatnan megtalálható!
4. Hogyan vehet részt a Minden 2. nyer Játékban?
Vásároljon legalább 500 Ft értékben az összes Vegeta, EVA, AJVÁR, Lagris, Perfecta, Lino márkajelzésű promóciós termékekből, amelyből az egyik egy Vegeta fűszerkeverék bármely magyarországi áruházban. A Játékban az 1 db Vegeta fűszerkeverék megvásárolása elengedhetetlen az érvényes pályázathoz. Regisztráljon és töltse fel a http://www.vegeta.hu/hu/promociok oldalra a vásárlást igazoló blokkon szereplő AP kódot, (Ez a AP betűket követően egy betűből és 8 számjegyből vagy 9 számjegyből áll (pl: APA03100011 vagy AP123456789). Ez a kód minden egyes vásárlást igazoló tételes blokkon a legutolsó sorban megtalálható.) és a vásárlás időpontjával (dátum, óra, perc) együtt.
5. Számlával is részt vehet a játékban?
Sajnos nem, a játékban csak nyugtával (blokkal) vehet részt, melyen AP kód található.
6. Gyűjtőblokkal is részt vehet a játékban?
Sajnos nem, a játékban csak nyugtával (blokkal) vehet részt, melyen a termékek tételesen fel vannak sorolva és egyértelműen látható, hogy a feltételként szabott termékek közül mennyi és milyen értékben lett megvásárolva.
7. Meddig tart a Minden 2. nyer promóció?
A Játék 2017. április 10. napján 0 óra 00 perc 01 mp-től 2017. július 03. napján 23 óra 59 perc 59 mp-ig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje a Játék időtartamának vége. A Vegeta ajándékcsomag nyereményt a készlet erejig lehet elvinni. Amennyiben a készlet elfogy, úgy a játék is véget ér.
8. Hogyan töltheti fel az AP kódját a Minden 2. nyer Játékban?
A kódok feltöltésére a weboldalon, a kódbeküldés menüpont alatt van lehetőség. Egy blokkal egy feltöltés lehetséges, egy személy több vásárlással többször is játszhat, amivel növekszik a nyerési esély, viszont egy személy csak 3 db Vegeta ajándékcsomag nyereményre lehet jogusult és 1 db Fődíjra, melynek sorsolásán az összes feltöltött pályázat részt vesz.
Az AP-kód egy olyan azonosító, amely az AP betűket követően egy betűből és 8 számjegyből vagy 9 számjegyből áll (pl: AP A03100011, AP 123456789) . Ez a kód minden egyes vásárlást igazoló tételes blokkon a legutolsó sorban megtalálható.
9. Meg kell-e őriznie a kódbeküldést követően a blokkot a Minden 2. nyer Játékban?
Az ajándék megszerzéséhez mindenképpen szükséges a blokk megőrzése, mert az ajándék átvétele előtt szükséges annak bemutatása. Az aktuális játék esetén, a Játék lezártát (a Játék időtartartamának lejáratát) követő 90 napig sértetlenül és olvasható módon megőrizze, mert nyertesség esetén a nyeremény átvételének feltétele az eredeti nyertes blokk bemutatása.
10. Mit jelent a „Minden 2. Nyer!” ?
A Vegeta ajándékcsomagok a készlet erejéig vihetőek el. A nyereménycsomagok teljes készlete 3000 db. Egy játékos maximum csak három alkalommal nyerhet Vegeta ajándékcsomagot, másodikként feltöltött érvényes pályázatával.
11. Mit jelent a „2x Fődíj!”?
A promóció végén az összes játékos közül összesen 2 db Fődíjat sorsolunk ki, így kétszeres az esély a Fődíj megnyerésére. Egy játékos maximum csak egyszer nyerhet Fődíjat.
12. Több vásárlással is részt vehet a Minden 2. nyer Játékban?
Igen, a Minden 2. nyer nyereményjáték esetén több vásárlást is feltölthet, amivel növeli a nyerési esélyeit a Vegeta ajándékcsomagjainkra és Fődíjunkra. Vegeta ajándékcsomag nyereményt 3 alkalommal nyerhet, Fődíjat pedig egyszer.
13. Miért kell megőrizni a blokkot a Minden 2. nyer Játék esetén?
A Minden 2. nyer promóció esetében, ha Ön nyert, akkor el kell küldenie a blokkot igazolásként, amit a nyereménnyel együtt visszakap!
14. Mikor kapja meg az ajándékát és hogyan a Minden 2. nyer Játék esetén?
A Vegeta ajándékcsomagok esetén a sorsolást követően a nyertes automatikus értesítő e-mailt kap, melyre válaszként a nyertes eltudja küldeni a beszkennelt vagy lefényképezett nyugtát (blokkot) lakcímét, telefonszámát. Amennyiben a feltöltött adatok és az elküldött nyugta adatai stimmelnek, a Lebonyolító postán küldi el a nyertesnek a nyereményét a lehető legrövidebb időn alatt, de maximum 60 napon belül juttatja el Önnek postán vagy futárszolgálattal a megadott címre. A fődíj esetén a sorsolást követően a Lebonyolító a megadott email címen vagy telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot és amennyiben eljuttatja a vásárlást igazoló nyugtát, illetve megadja a címét és az adóazonosító jelét, úgy a lehető legrövidebb időn alatt, de maximum 10 napon belül megkezdi az utazás részleteinek egyeztetését.
15. Mik a teendői, ha további kérdései lennének a Minden 2. nyer Játékkal kapcsolatban?
A Minden 2. nyer Játékkal kapcsolatban a mindenmasodik@nyerjavegetaval.hu e-mail címre küldjön e-mail üzenetet, vagy olvassa el a részletes játékszabályzatot.